Spring naar content

In house IT
department

We're conntected 24/7
all over the world!

Rectangle 1722

IT-Solutions

Uw administratieve logistieke processen en informatievoorziening verder optimaliseren door digitaal gegevens uit te wisselen met EDCR ? Welk bedrijf wil deze efficiencyslag niet slaan?

Dit en veel meer is mogelijk bij EDCR. We hebben een eigen IT-afdeling in huis waardoor we zeer  snel kunnen schakelen, met een schat aan ervaring  op het gebied van logistieke processen. We denken samen met u proactief na over punten waar winst op te behalen valt en hoe zaken beter en slimmer ingericht kunnen worden. Met onze EDI mogelijkheden kunnen gegevens tussen uw en onze systemen snel en foutloos verwerkt worden. Wij zijn er van overtuigd dat wij ons systeem door verschillende mapping opties feilloos aan ieder systeem kunnen koppelen.

Onlangs hebben we voor een buitenlandse klant die de Europese markt gaat bewerken een online maatwerk ordersysteem ontwikkeld. Deze klant kan nu meteen factureren conform de Nederlandse wet- en regelgeving en de order is, zodra hij geplaatst is, ook direct zichtbaar  in het systeem van EDCR.

Dit is maar één voorbeeld van de talloze maatwerkoplossingen die EDCR voor u kan verzorgen. Laat u verrassen door onze mogelijkheden. Voor nadere info kunt u contact opnemen met onze salesafdeling. Wij helpen u graag uw processen te optimaliseren.

IT Systemen:

Voor de beheersing van logistieke processen maakt EDCR gebruik van een geïntegreerd software pakket van Kewill. Het bestaat uit een Warehouse Management Systeem (WMS), Transport Management Systeem (TMS) en Customs Management Systeem (CMS).

Group 298

We are available for you
24/7